joi, noiembrie 23, 2006

Mama din marketing

Fetita mea me-a spus ieri la telefon sa ii cer voie sefului meu sa ma lase acasa, sa mai stau cu copilul meu. Iar daca este rau si nu ma lasa, sa ii spun ca ma doare burtica si ca fetita mea ma va trata; si, oricum, ea are nevoie de mine.
Am inchis telefonul cu mana rigida si cu capul golit de orice idei pentru marea sedinta care urma. Stiu ca cei mici sunt un pic santajisti, dar nu ma pot opri sa ma intreb cum sa fac sa stau mai mult cu ea, fara sa imi periclitez jobul si pozitia pentru care am trudit atatia ani. De curand, la unul dintre parteneri, am aflat ceva care m-a infiorat cumplit - un angajat a vrut sa lipseasca de la o mare reuniune, caci avea programare la medic - iar bossul i-a spus sa vina medicul la ei in companie sa il consulte!
Ma intreb in ce lume traim, de acceptam rutine de peste 10 ore / zi si ne batem pentru ele? Nu sunt o demagoaga si nu mi-as lasa niciodata pozitia in care am ajuns ca sa devin o casnica. Insa sunt momente in care laudele pentru succesul echipei mele nu pot umbri reprosul fetitei mele. Insa facem si noi, eu si tatal ei, tot ce putem. Asa, departe de a fi perfecti.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonați-vă la Postări [Atom]