marți, martie 18, 2008

Poveste fara happy end

O prietena de a mea, cu o cariera deosebita in inginerie, plecata de sase luni pe pozitie manageriala la una dintre marile companii nordice de proiectare, este un exemplu perfect de profesionalism si se bucura de o pozitie sociala de invidiat.
Totusi, acum o luna, sotul ei, ramas in Romania, fara sa o anunte macar in prealabil, a intentat divort. Ca cica daca il iubea, nu pleca... ce conteaza sansa ei, ca era doar pe perioada limitata de timp, ca ea venea de la lucru direct pe Skype, ca il iubeste si acum?! Cel putin nu au copii care sa sufere langa ea... iar el, fireste, s-a consolat deja, ca sa depaseasca acest moment atat de dur din viata lui - cica!
Am citit de curand despre femeia ideala, conform unui sondaj pe 66000 de subiecti barbati. Este blonda, cu ochi albastri, mica de inaltime, poarta ochelari din cand in cand, inteligenta, nu este pesimista si, mai ales, nu castiga mai mult decat partenerul. M-am cutremurat. Prietena mea bifeaza tot din portretul femeii ideale, dar este satena si castiga mult. Mare greseala! Parul se poate oxigena, dar putin probabil sa mai renunte la munca ei de o viata, inca de cand era olimpica la fizica. Dragut... a se citi antonimul, mai degraba!

Dupa jumatate de an

Buna tuturor, a trecut jumatate de an de cand nu am mai scris pe blog, o perioada atat de nebuna, cu atat de multe intamplari, incat am impresia ca s-au scurs doi ani. Voiam sincer sa sterg blogul, dar am descoperit ca are inca cititori, asa ca daca ce povestesc aici vi se pare de un minim interes, voi continua, in functie de timpul liber... sau de ce se poate povesti fara a da de gol industria in care lucrez. Cu drag, Eu.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonați-vă la Postări [Atom]