marți, martie 18, 2008

Poveste fara happy end

O prietena de a mea, cu o cariera deosebita in inginerie, plecata de sase luni pe pozitie manageriala la una dintre marile companii nordice de proiectare, este un exemplu perfect de profesionalism si se bucura de o pozitie sociala de invidiat.
Totusi, acum o luna, sotul ei, ramas in Romania, fara sa o anunte macar in prealabil, a intentat divort. Ca cica daca il iubea, nu pleca... ce conteaza sansa ei, ca era doar pe perioada limitata de timp, ca ea venea de la lucru direct pe Skype, ca il iubeste si acum?! Cel putin nu au copii care sa sufere langa ea... iar el, fireste, s-a consolat deja, ca sa depaseasca acest moment atat de dur din viata lui - cica!
Am citit de curand despre femeia ideala, conform unui sondaj pe 66000 de subiecti barbati. Este blonda, cu ochi albastri, mica de inaltime, poarta ochelari din cand in cand, inteligenta, nu este pesimista si, mai ales, nu castiga mai mult decat partenerul. M-am cutremurat. Prietena mea bifeaza tot din portretul femeii ideale, dar este satena si castiga mult. Mare greseala! Parul se poate oxigena, dar putin probabil sa mai renunte la munca ei de o viata, inca de cand era olimpica la fizica. Dragut... a se citi antonimul, mai degraba!

Comentarii:
se intampla.. si mai ales datorita societatii si schimbarilor

pls nu te grabi sa o pui pe aia cu "toti barbatii ie... " :)

cu siguranta (desi poate nu usor).. dar va trece peste... si va gasi sa fie apreciata
damn.. scriu ca o femeie:))

v
p.s. deja ne uimesti cu scrisu....
 
Sotu' sau nu o iubeste. De-ar fi iubito, i-ar fi dorit tot ce-i mai bun si era sa se bucure de succesele ei profesionale.
Detest barbatii misei si slabi. Yeakh...
 
Poate ca e mai bine acum, decat prea tarziu. Oricum, e de apreciat ca a fost fair si a terminat totul oficial. Unii barbati iti jura iubire vesnica, pe Skype iti spun ca sunt la fel de indragostiti ca in prima zi, si ei de fapt au relatii cu alte diverse persoane...

intotdeauna e loc de mai bine si loc de mai rau. trebuie sa extragem din intamplarile vietii exact acel lucru care ne face sa mergem senini inainte.

O ea.
 
Aici duc valorile societatii corporatiste. Oameni superficiali, brainwashed si lupta in viata pentru a avea ceea ce li se spune ca le trebuie, nu ceea ce simt ei.
 
Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]





<< Pagina de pornire

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonați-vă la Postări [Atom]